Szellemiség
 
A tradícióktól és klasszikus értékektől átitatott belvárosban egyre kevesebb lehetőség adódik újépítésű projektek megvalósítására, így egyre nagyobb teret nyernek a tetőtér beépítéshez hasonló alternatívák. A jó adottságú, fejleszthető belvárosi területek hiánya mellett az effajta fejlesztés társadalmi, gazdasági és városrendezési szempontból egyaránt komoly előnyökkel jár.
Hosszú távon értéket teremt a város és a városlakók számára, a városrehabilitációs törekvések egyik alapvető és egyben modern vonulata - amit jól mutat, hogy a belvárosi önkormányzatok településfejlesztési koncepcióinak szerves részét képezi - és végül, de nem utolsó sorban lehetőséget teremt az építészeti örökség továbbélésére és a modernizációra.
 
A "Teréz Tetőtér" jelentősen túlmutat a cég nevén, hiszen arculatot, stílust és egyszersmind koncepciót is jelent.
Arculat, melyet a sikeres múlton és a referenciákon keresztül fémjelez a minőség, a garancia és a bizalom...
Stílus, mely az igényesség, az exkluzivitás és a prémium kategória elkötelezettje, egyben illeszkedik a belváros elegáns világába...
Koncepció, amely elhivatottan teremti meg a klasszikus építészeti örökség megóvása, a jövőbe mutató modern tendenciák érvényesülése, a társasházi lakók elvárásai és az ingatlan vásárlók igényei közötti hangsúlyozottan fontos harmónia lehetőségét.